marime text:

Atac kamikaze asupra ambasadorului Marii Britanii in Yemen! A fost mana Al Qaeda?

Convoiul din care facea parte si masina care il transporta pe Timothy Torlot, la ambasada Marii Britanii din capitala Sana'a, a fost tinta unui atac cu bomba. Incarcatura exploziva se afla asupra unei persoane, care si-a pierdut viata in momentul deflagratiei.
Atac kamikaze asupra ambasadorului Marii Britanii in Yemen! A fost mana Al Qaeda?

Autoritatile din Yemen au confirmat moartea unei persoane, fara sa precizeze daca este vorba de atacator, insa potrivit trecatorilor, trupul acestuia a fost facut bucati in urma exploziei.

Niciun functionar al ambasadei Marii Britanii nu si-a pierdut viata, iar Timothy Torlot insusi a precizat ca nu a fost ranit. Reuters sustine ca trei persoane, printre care doi dintre politistii care insoteau coloana oficiala, au fost raniti.

Potrivit martorilor oculari, atentatul a fost ratat deoarce autorul a fost "prea lent" in tentativa de a se apropia de vehiculul blindat in care se afla oficialul britanic.

Atacul petrecut luni dimineata sporeste starea de instabilitate existenta in Yemen, tara in care numeroase organizatii teroriste, inclusiv Al Qaeda, ar avea baze de antrenament.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu