marime text:

Arestat pentru ca s-a filmat inghitind un pestisor auriu, iar apoi a postat filmul pe Facebook/ VIDEO

Un englez in varsta de 30 de ani a fost arestat preventiv pentru ca ar fi inghitit un pestisor auriu in fata angajatilor unui magazin de animale, in timp ce prietenii sai il filmau.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.The Sun a relatat cum Chris Caswell s-a dus intr-un magazin de animale din Newton Aycliff si a cumparat pestele pentru o lira si 99 de centi. Apoi l-a pus intr-un pahar si l-a inghitit in fata angajatilor magazinului, in timp ce prietenii sai il filmau pentru a pune filmuletul pe Facebook.
 
Duminica, barbatul a declarat ca mama sa planga dupa ce a aparut in ziare ca fiind un criminal si ca nu este adevarat nimic, iar el si prietenii sai doar se distrau. El a sustinut chiar ca nu a inghitit pestele si ca totul a fost o farsa. Barbatul a precizat ca a iesit din magazin cu pestele intr-o punga si ca l-a pus in acvariul prietenei sale.
 
Filmul a fost postat de el si de prietenii sai pe internet. El a mai aparut intr-un alt film, in care foloseste clor pe post de apa de gura. Barbatul spune, in timp ce este filmat, ca in acest fel poti sa-ti albesti dintii inainte de a lua o gura mare de inalbitor.
 
Politia l-a arestat, vineri, pe Caswel in legatura cu filmul cu pestele. Barbatul a fost interogat sub acuzatia de cruzime fata de animale si apoi eliberat. Daca va fi gasit vinovat, el risca o amenda de 20.000 de lire sau sase luni de inchisoare.
 
Chris Caswell a mai fost cercetat pentru atac, dupa ce i-a fracturat maxilarul unui barbat, dupa o noapte de dezmat intr-un club. Victima sa a avut nevoie de copci si s-a hranit cu lichide timp de o saptamana.
 
In legatura cu acuzatia de atac, Caswell a fost condamnat la munca in folosul comunitatii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu