marime text:

AICI a murit Osama - Imagini in PREMIERA din camera liderului Al-Qaeda! VIDEO

Totul a inceput de la un pont primit de CIA acum 8 luni despre o posibila ascunzatoare a lui bin Laden, ceea ce a dus la probabil cea mai surprinzatoare actiune a SUA din ultimul deceniu.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Osama bin Laden nu se ascundea intr-o pestera ci intr-un oras de 90.000 de locuitori, la nord de capitala pakistaneza.

Urmarindu-l pe unul dintre curierii Al Qaeda, CIA a descoperit vila de 1 milion de dolari in care nu erau telefoane, dar care era de 8 ori mai mare decat orice alta casa din zona.

Obama a dat ordin ca o echipa de militari SEAL sa intre in actiune, desi Osama nu fusese vazut niciodata cu adevarat in cladire.

Bin Laden, fiul sau si alte trei persoane au deschis focul asupra trupelor americane. "Dupa lupta, Osama a fost ucis, iar soldatii nostri au intrat in posesia corpului".

Echipa a stat la sol 40 de minute, in mare parte a timpului cautand informatii in incinta despre viitoarele planuri Al Qaeda.

Dupa raid, podeaua a fost acoperita de sange, in timp ce intr-o alta camera se puteau observa calculatoare stricate, carora le lipseau hard-disk-urile.

In mod incredibil, Bin Laden se ascundea sub nasul armatei pakistaneze, care are o baza importanta in Abbottabad.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu