marime text:

Ai putea sa faci la fel? L-a invitat pe cel care i-a UCIS fiul sa locuiasca langa ea! IMAGINI INCREDIBILE

Putere incredibila de iertare pentru o femeie din Statele Unite, al carei singur copil a fost impuscat mortal. Ea l-a invitat pe ucigas sa locuiasca langa ea! Mary Johnson (59 de ani) chiar imparte veranda cu Oshea Israel (34 de ani).
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In februarie 1993, fiul americancei, care avea doar 20 de ani, a fost impuscat in cap de Israel, pe atunci in varsta de 16 ani. Cei doi au avut un conflict la o petrecere ce a avut loc in Minnesota.

Isralel, membru al unei bande care se ocupa cu traficul de droguri, a fost judecat ca adult si a primit 25 de ani de inchisoare. A fost eliberat, dupa ce a ispasit 17 ani din pedeapsa. Acum locuieste in cartierul in care a crescut, chiar langa apartamentul mamei celui pe care l-a ucis.

Cei doi sunt acum prieteni apropiati, dupa ce femeia l-a vizitat in inchisoare si la eliberare i-a propus sa locuiasca chiar langa ea.

"Neiertarea este ca un cancer. Te va distruge din interior. Nu este vorba despre cealalta persoana. Faptul ca eu l-am iertat nu schimba cu nimic ceea ce a facut. Da, mi-a omorat fiul, dar iertarea este pentru mine", si-a explicat Mary decizia uluitoare, despre care spune ca este una egoista.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu