marime text:

Acuzat ca a violat peste 200 de batrane, un barbat da vina pe fosta sotie!

Un barbat de 53 de ani, care timp de aproape 20 de ani a agresat sexual zeci de persoane in varsta si a talharit peste 200 de britanici, a fost gasit vinovat de o instanta britanica, anchetatorii descriindu-i faptele drept unele din cele mai grave pe care le-au intalnit.
Acuzat ca a violat peste 200 de batrane, un barbat da vina pe fosta sotie!
Delroy Grant a scapat de politie in 1992 si a fost prins abia in 2009.
 
El a fost gasit vinovat joi pentru 18 talharii si agresiuni sexuale asupra unor persoane in varsta. Totusi, numarul real al victimelor sale, dintre care unele erau nonagenare, ar fi peste 200.
 
Totodata, detectivii sunt de parere ca multe alte victime nu au mers la politie pentru ca le este prea rusine.
 
Anchetatorii de la Metropolitan Police ar mai fi putut sa-l prinda pe Grant in 1999, insa l-au confundat cu alt barbat cu nume similar si l-au scapat. In cei zece ani in care a mai fost liber, Grant a agresat alte 146 de victime. Doi ofiteri care, la acea vreme, l-au scos pe Grant de pe lista suspectilor, au fost sanctionati disciplinar, iar conducerea Metropolitan Police si-a cerut scuze pentru eroarea comisa.
 
In timpul procesului sau, Grant a inventat o poveste pentru a explica cum ADN-ul sau a fost gasit la locul atator agresiuni. El a spus ca fosta sa sotie, Janet Watson, de care s-a despartit in 1979, i-a pastrat sperma si alte fluide corporale si l-a pus pe un prieten sa comite agresiunile, intr-o incercare de a se razbuna pe Grant.
 
Procurorii i-au amintit barbatului ca tehnica ADN nu se inventase la momentul in care acesta s-a despartit de fosta lui sotie.
Grant urmeaza sa-si afle sentinta intr-o sedinta finala de judecata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu