marime text:

Accident pe scena! Spiderman a cazut de la 9 metri inaltime

Omul Paianjen face victime! Nu printre admiratoarele seriei Spiderman, ci chiar printre actorii care dau viata povestii. Un cascador a cazut de la 9 metri inaltime, in timpul unei reprezentatii pe Broadway, faimosul bulevard new-yorkez al teatrelor.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Miraculos, barbatul a scapat doar cu rani usoare, iar producatorii au promis ca la urmatoarele spectacole vor lua toate masurile de siguranta, ca sa evite astfel de incidente.

Initial, publicul nici n-a realizat ca era ceva in neregula. Insa, dupa ce au auzit bufnitura si gemetele ranitului, spectatorii au inceput sa se agite.

Cand ambulanta a sosit langa teatrul in care s-a petrecut accidentul, strada era plina de spectatorii iesiti in graba din sala. Nefericitul erou al serii, actorul-cascador Christopher Tierney, a fost dus la spital pe targa, cu gatul imobilizat, pentru ca paramedicii se temeau sa nu fi suferit fracturi ale coloanei vertebrale. Din fericire, n-a fost cazul, insa patania lui s-a dovedit cea mai buna reclama la care puteau visa producatorii.

Desi pare incredibil, exista si oameni care regreta ca n-au fost martori la acest accident. Mai mult, unii au cumparat bilete sperand ca incidentul s-ar putea repeta.

In aceste conditii, nu mai mira pe nimeni ca s-au epuizat biletele la spectacole pana in luna martie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu