marime text:

Intrusul invizibil! A trait cu un roman in casa, vreme de O LUNA, fara sa-si dea seama!

Un roman a locuit intr-o anexa a locuintei unei englezoaice mai bine de o luna, fara ca aceasta sa-si dea seama. Barbatul chiar isi lua mesele in gradina casei si se saluta cu vecinii. Intr-un final a fost descoperit si chiar a ajuns pe mana politiei, dar a scapat de condamnarea pentru violare de domiciliu, pentru ca proprietara nu a vrut sa depuna plangere.
Intrusul invizibil! A trait cu un roman in casa, vreme de O LUNA, fara sa-si dea seama!
Tilly Newman, de 22 de ani, a aflat ca romanul s-a stabilit pe proprietatea ei inca de la sfarsitul lunii februarie, cand a fost evacuat din fosta lui locuinta.
 
Tanara si-a dat seama ca sopronul este locuit de un necunoscut la sfarsitul saptamanii trecute, cand a inceput curatenia de primavara. Asa l-a gasit pe musafirul nepoftit, in timp ce acesta dormea fericit pe un balansoar din gradina. Conationalul nostru i-a explicat senin ca s-a mutat pe proprietatea ei pentru ca nu are unde sa stea si chiar a uimit-o cand, respectand regulile casei, a aruncat un ambalaj in tomberonul destinat materialelor reciclabile.
 
Amuzat, unul dintre vecini a povestit ca l-a vazut pe barbat de mai multe ori luand masa in gradina, dar parea atat de relaxat, incat a presupus ca este un prieten de-al familiei.
 
Englezoaica, impreuna cu mama ei, l-a dus pe roman la postul de politie, unde a aflat ca omul fusese eliberat pe cautiune, dupa ce a fost retinut pentru deranjarea ordinii publice. Intrusului i s-a spus sa stea la distanta de proprietatea femeii, insa nu a durat mult si acesta a revenit in sopron.
 
Femeia a schimbat si lacatul de la anexa, in speranta ca il va tine la distanta pe romanul fara locuinta, dar s-a inselat. S-a dus din nou la politie si le-a cerut ofiterilor sa faca ceva pentru a-l tine pe barbat departe de proprietatea ei.
 
Impresionata oarecum de situatia barbatului, Tilly Newman a refuzat, insa, sa depuna plangere pentru violare de domicilu, fapta pedepsita cu cativa ani de inchisoare. Drept urmare, oamenii legii spun ca nu pot lua nicio masura impotriva impotriva conationalului nostru.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu