marime text:

A supravietuit inundatiilor din Australia, cutremurului din Noua Zeelenda si tsunamiului din Japonia

Britanicul Paul Lancaster, de 30 de ani, se poate considera pe buna dreptate cel mai norocos om din lume, dupa ce a scapat cu viata din cele trei mari nenorociri care au lovit omenirea in ultimele luni.
A supravietuit inundatiilor din Australia, cutremurului din Noua Zeelenda si tsunamiului din Japonia

A fost angajat ca si consultant financiar, dar si-a dat demisia si a plecat intr-o calatorie in jurul lumii, sperand sa lase acasa ghinioanele care l-au urmarit in ultimii ani. Insa jurnalul lui de calatorie s-a transformat intr-unul al groazei, pentru ca nenorocirile l-au urmarit peste tot unde a fost.

A ajuns in Australia exact atunci cand inundatiile dezastruoase, ce au ucis mai multi oameni, au lovit orasul Brisbane. S-a indreptat apoi spre Noua Zeelenda, unde a ajuns cu o zi inainte de cutremurul de la Christchurch, dupa care s-a indreptat spre Japonia si a fost martor la nenorocirea provocata de tsunami.

Mai in gluma, mai in serios, tatal lui Paul a spus: "Dezastrul il urmeaza peste tot unde merge. Nu sunt sigur ca as vrea sa se intoarca acasa".

In ciuda acestor coincidente, se pare ca Paul Lancaster este mai curand norocos decat ghinionist... A supravietuit acestor trei dezastre, desi s-a aflat chiar in mijlocul lor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu