marime text:

A studiat criminalii in serie pana a devenit UNUL DINTRE EI!

Un cadru universitar din Marea Britanie, care se ocupa cu studiul criminalilor in serie, a fost arestat miercuri noapte, fiind banuit uciderea a trei prostituate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Stephen Griffiths, in varsta de 40 de ani, a fost retinut dupa ce o camera de supraveghere de langa locuinta lui l-a filmat in timp ce executa o femeie, folosind o arbaleta. Victima, Suzanne Blamires (36 de ani), ar fi fost apoi transata, unele bucati din cadavru fiind aruncate in saci de gunoi, iar altele mancate.

Imaginile o arata pe prostituata urmarita, la primele ore ale diminetii, inainte sa fie lovita si lasata in stare de inconstienta de un barbat. Acesta dispare pentru cateva clipe, insa doar ca sa revina inarmat cu o arbaleta, din care pleaca o sageata spre capul victimei. Camera a surprins si momentul in care suspectul iese din cladire cu pungi de gunoi in mana.

Femeia a disparut vinerea trecuta, iar politistii au recuperat marti noapte parti dintr-un cadavru aruncat intr-un rau.

Griffiths, care are un doctorat in psihologie si se ocupa cu studierea criminalilor in serie, este principalul suspect in cazul uciderii altor doua prostituate. Shelley Armitage (31 de ani) a disparut la sfarsitul lunii trecute, in timp ce Susan Rushworth (43 de ani) nu a mai fost vazuta din iunie 2009. Se pare ca cel putin una dintre victime a fost transata cu ajutorul unei sabii de samurai.

Anchetatorii studiaza posibilitatea ca numarul victimelor sa fie mult mai mare, dar si ca parti din cadavre sa fi fost mancate de criminal.

Pe site-ul sau, Stephen Griffiths a listat peste 50 de criminali in serie si s-a descris ca fiind "Un pseudo-om, in cel mai bun caz si un demon, in cel mai rau". Printre filmele sale preferate se numara "Reservoir Dogs", "Scarface" si "The Blair Witch Project", in timp ce la capitolul muzica, este fanul trupelor Nirvana, Pearl Jam si Public Enemy.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu