marime text:

A sarbatorit victoria Spaniei in finala Campionatului Mondial cu un salt mortal de la balcon!

Doua persoane au decedat si peste 100 au fost ranite, in Spania, in noaptea de duminica spre luni, in timpul celebrarii castigarii Cupei Mondiale de catre selectionata condusa de Vicente del Bosque, informeaza AFP.
A sarbatorit victoria Spaniei in finala Campionatului Mondial cu un salt mortal de la balcon!

Un barbat a decedat, in Algeciras (Andaluzia), dupa ce a cazut de la balcon. "Se uita la meci, impreuna cu niste prieteni. Dupa gol, acestia au observat ca el nu se mai afla in camera cu ei. Cazuse de la balcon", a declarat un reprezentant al autoritatilor locale.

Un alt deces a fost inregistrat la Herguijuela (Extremadura). "Un grup de oameni sarbatorea victoria in piscina municipala, iar o persoana s-a inecat", a anuntat un purtator de cuvant al prefecturii din Extremadura.

Peste 1000 de persoane au fost ranite, 74 dintre ele numai in Barcelona, unde s-au inregistrat incidente violente, care au condus la arestarea a 21 de oameni.

Alte 50 de persoane au fost retinute la Valencia, in urma unor incidente provocate pe fondul consumului de alcool.

Mai multi suporteri raniti au fost inregistrati si in nordul Spaniei, in tara Bascilor, dupa atacuri ale bascilor asupra celor care sarbatoreau victoria Spaniei la Cupa Mondiala. Trei persoane au fost arestate in aceasta regiune.

In schimb, la Madrid, unde aproximativ 250.000 de fani au sarbatorit in centrul orasului, nu a fost raportat niciun incident.

Reprezentativa de fotbal a Spaniei a castigat Cupa Mondiala, dupa ce a invins selectionata Olandei, dupa prelungiri, scor 1-0 (0-0), in finala competitiei din Africa de Sud, disputata, duminica seara, la Johannesburg. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Andres Iniesta, in minutul 117.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu