marime text:

A reclamat pentru viol un soldat de 19 ani, pentru ca i-a fost RUSINE sa recunoasca ca s-a "iubit" cu el

O tanara isi va petrece urmatoarele 15 luni dupa gratii pentru ca a reclamat un fals viol, fiindu-i rusine sa recunoasca ca a facut sex de bunavoie cu un soldat de 19 ani.
A reclamat pentru viol un soldat de 19 ani, pentru ca i-a fost RUSINE sa recunoasca ca s-a  iubit  cu el
Cheryl Moss, de 26 de ani, care este mama unui copil de patru ani, a intarziat prea mult intr-o seara acasa. Fusese la un club, unde a cunoscut un tanar soldat, cu care si-a facut de cap cateva ore, dar nu a putut sa spuna asta acasa.
 
Dupa partida nebuna de sex, pentru a-si gasi o scuza, in drum spre casa a sunat-o din taxi pe o prietena, careia i-a povestit plangand ca a fost violata. Aceasta nu s-a indoit de povestea pe care a auzit-o si a insotit-o pe  Cheryl Moss la politie, unde a depus o reclamatie.
 
Au inceput cercetarile si incetul cu incetul politistii au stabilit ca povestea tinerei nu sta in picioare. Au gasit chiar si imagini pe o camera de supraveghere care i-a surprins pe cei doi in tandreturi. Cu toate acestea, luni in sir, Cheryl Moss a sustinut ca a fost violata.
 
In final, toate probele puse cap la cap au aratat ca femeia minte. Politistii au ajuns la concluzia ca au muncit 180 de ore degeaba si au cheltuit peste 5.500 de lire sterline din banii contribuabililor pentru falsul viol.
 
Cazul a ajuns in instanta, iar judecatorul a condamnat-o pe Cheryl Moss la 15 luni de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu