marime text:

A postat pe Facebook poze cu femeia pe care a luat-o ostatica!

Reteaua de socializare Facebook le-a dat de furca politistilor din Utah. Un barbat care luase ostatica o tanara si ameninta ca o va omori primea informatii despre miscarile politiei de la prietenii aflati in apropierea cladirii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Timp de 15 ore, cat au durat negocierilor, suspectul a postat si cateva fotografii cu femeia captiva si si-a luat adio de la apropiati, apeland tot la pagina de internet.

A intors arma asupra lui cand au intervenit politistii, dar a reusit doar sa se raneasca si medicii spun ca va supravietui.

Nevoiti sa fie mereu cu ochii-n patru in timpul unei luari de ostatici, politistii trebuie sa-si extinda cercetarile si in lumea virtuala. Le-a demonstrat-o un barbat din Utah, care a apelat la o retea de socializare pentru a afla ce planuiesc agentii. Cautat de politie, acesta a luat ostatica o femeia in momentul in care a observat ca era urmarit si risca sa fie arestat pentru diverse infractiuni mai vechi. S-a inchis intr-o camera de motel si de acolo, a amenintat ca o va omori pe tanara, daca va fi inchis.

Hotarat sa nu cedeze fara varsare de sange, barbatul i-a tinut in sah pe politisti cateva ore bune.

Infractorul a trimis sase mesaje, iar unul dintre ele continea si o fotografie cu femeia luata ostatica. "Daca nu scap de-aici cu viata, sunt deja intr-un loc mai bun" sau "Am o ostatica draguta, nu-i asa?" - le scria el prietenilor. Iar ei il anuntau ce se petrece in exterior.

Initial, politistii au vrut sa-i blocheze accesul la internet, dar s-au razgandit dupa ce au analizat situatia.

Cand negocierile au ajuns in impas, agentii au patruns in cladire, moment in care suspectul a tras cateva focuri, iar apoi a intors arma impotriva lui.

Jason Valdez va fi acuzat de dubla tentativa de crima si de rapire. Ostatica a scapat fara nicio rana. Pagina de Facebook a lui Valdez este in continuare activa si publica si, dupa cum va puteti imagina, a atras atentia multor oameni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu