marime text:

A murit cautand un restaurant recomandat de Jamie Oliver!

Sange in luna de miere pentru un cuplu din Anglia dupa ce au plecat in cautarea unui restaurant din Cape Town pe care renumitul Jamie Oliver l-a recomandat.
A murit cautand un restaurant recomandat de Jamie Oliver!

Anni Dewani si sotul ei, milionarul Shrien Dewani erau in a doua lor seara de vacanta din Africa de Sud, unde cuplul din Bristol isi serba luna de miere.

Desi considerata o zona de evitat de catre localnici, cartierul Guguletu din Cape Town a prins un renume pentru barurile si restaurantele despre care se spune ca sunt extraordinare.

Cei doi soti cautau tocmai un asemenea restaurant despre care Jamie Oliver a spus intr-o descriere intinsa pe 7 pagini ca este "un gust autentic de viata sud-africana", mancarea fiind "divina" si "foarte sexy".

Aflati intr-un taxi, sotii Dewani au fost atacati de doi barbati inarmati, soferul a fost scos din masina iar cei doi atacatori au demarat cu turistii inca in masina. Domnul Dewani a fost abondanat la cativa kilometri, dar a scapat teafar. Sotia sa a fost gasita insa impuscata mortal pe bancheta din spate a taxi-ului.
 
"Suntem devastati de aceasta tragedie, am crezut ca asemenea violente sunt parte doar a trecutului nostru" a spus ministrul economiei din provincia Western Cape.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu