marime text:

A fost ars de viu de iubitul mamei. L-a stropit cu benzina, apoi i-a dat foc. Vezi cum arata dupa accident

Un adolescent din Saint Pauls, Minnesota, a vorbit despre infernul prin care a trecut. A fost la un pas de moarte, dupa ce iubitul mamei sale, un barbat de 54 de ani, l-a stropit cu benzina in timp ce dormea, apoi i-a dat foc.
A fost ars de viu de iubitul mamei. L-a stropit cu benzina, apoi i-a dat foc. Vezi cum arata dupa accident

Baiatul povesteste ca totul s-a intamplat dupa ce a intervenit in momentul in care Curtis Reed o ataca pe mama lui cu un cutit. Antoine, care este acoperit cu bandaje pentru a-i proteja de infectii arsurile extrem de grave, povesteste ca iubitul mamei ar fi dorit sa il omoare si ar fi facut-o fara ezitare, daca el nu ar fi reactionat prompt.

"Credeam ca voi muri. Niciodata nu am mai patit asa ceva. Este o senzatie oribila sa fii ars de viu", a declarat Antoine Wills. Adolescentul povesteste ca Reed, pe care il vazuse inainte de incident ca o figura paterna, l-a amenintat cu moartea, dupa ce a aruncat cu un pui inghetat in mama lui, pentru a o determina pe aceasta sa ii dea bani pentru a cumpara bautura.

Baiatul povesteste ca nu isi aminteste decat ca s-a trezit cuprins de flacari, in timp ce iubitul mamei striga malefic: "Te-am prins! Te-am prins!". Si-a scos imediat tricoul de pe el, iar pe cap si-a pus un cearsaf. Mama adolescentului povesteste ca in momentul in care au iesit din casa pentru a merge la spital, baiatul avea capul cat o minge de baschet bine umflata.

Reed risca sa stea pana la 20 de ani dupa gratii, daca va fi gasit vinovat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu