marime text:

A facut SEX PE BANI cu zeci de femei, carora le-a spus ca SPERMA lui e SFANTA!

Un israelian a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, dupa ce a pacalit mai multe femei sa faca sex cu el, spunandu-le ca sperma lui este "sfanta" si are proprietati tamaduitoare.
A facut SEX PE BANI cu zeci de femei, carora le-a spus ca SPERMA lui e SFANTA!

Nissim Ahason, un fost angajat al ministerului apararii din Israel, a fost gasit vinovat de viol, sodomie, acte indecente si inselaciune. Numeroase femei - tinere sau in varsta - i-au platit sume importante de bani, convinse ca au de-a face cu un rabin, care le poate vindeca prin sex, atat trupeste, cat si sufleteste.

Potrivit BBC, sentinta este rezultatul unei intelegeri intre procurori si avocatul apararii si prevede ca acuzatul sa le despagubeasca pe cele (doar) cinci femei care au depus plangere impotriva lui, cu cate 27.000 de dolari. Judecatorul care a pronuntat decizia precizat ca faptele lui Ahason sunt "monstruoase".

Barbatul a fost arestat in luna august a anului trecut, dupa ce ani intregi a profitat de naivitatea femeilor, carora le spunea cel mai adesea ca simplul contact cu sperma lui - despre care afirma ca este sfanta - poate vindeca trupul, dar si sufletul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu