marime text:

A dat verigheta pe catuse! Si-a decapitat prietenul cu doua zile inainte de nunta

S-a pregatit pentru cea mai fericita zi a vietii sale, dar risca sa stea dupa gratii ani buni de acum incolo. Un barbat din California este acuzat ca si-a decapitat un prieten, cu doua zile inaintea nuntii: procurorii americani sustin ca la mijloc n-a fost gelozia, ci niste bani.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nuntasii sunt in stare de soc, iar familia viitoarei mirese s-a ferit sa faca vreo declaratie. Tot ce se stie este ca acuzatul a mers la locuinta prietenului sau si dupa ce l-a impuscat, l-a decapitat si i-a ascuns cadavrul in preajma unei unitati militare.

Mai rau, prima crima n-a fost de ajuns. Acuzatul a ademenit-o in apartament si pe prietena victimei, omorand-o si pe ea. Totul, pentru ca cele doua victime i-ar fi datorat bani.

Matt Murphy, procuror Long Beach, California: "Acuzatul a fost arestat chiar in timpul petrecerii burlacilor. Din cate stiu, trebuia sa se casatoreasca vineri, iar el a fost arestat miercuri."

Acum, ucigasul a ajuns la mana juratilor, care il pot trimite ani buni dupa gratii sau chiar il pot condamna la moarte.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu