marime text:

A anuntat ca se sinucide pe Facebook! Prietenii on-line: "mincinoasa", "este alegerea ei"

O englezoaica de 42 de ani, dezamagita de viata, s-a sinucis in direct, pe Facebook si niciunul din cei 1.048 de prieteni on-line nu i-au sarit in ajutor.
A anuntat ca se sinucide pe Facebook! Prietenii on-line:  mincinoasa ,  este alegerea ei

In Ajunul Craciunului, Simone Back a postat pe Facebook urmatorul mesaj: "Am inghitit toate pastilele, voi fi moarta in curand, la revedere tuturor".

La 8 minute dupa acest mesaj, un prieten raspunde: "Este o mincinoasa". Altul spune: "Sper ca este o minciuna, ca sa nu ma simt vinovat maine". Tot un prieten din lista Simonei spune: "Este alegerea ei".

Politia a stabilit ca toate aceste mesaje au fost postate de prieteni care locuiesc in acelasi oras, prieteni de-ai Simonei si in viata reala. Niciunul nu s-a gandit sa verifice daca aceasta avea de gand intr-adevar sa se sinucida, sa o sune la telefon, sau macar sa sune la politie.

In schimb, cativa prieteni de la distanta s-au aratat ingrijorati de soarta ei.

Trupul ei a fost descoperit a doua zi de mama ei. Femeia, muta de durere, a gasit puterea sa le dea o palma peste obraz asa-zisilor prieteni ai fiicei ei si a posta de pe contul Simonei un ultim mesaj: "Fiica mea, Simone, a murit astazi, asa ca va rog lasati-o in pace acum".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu