marime text:

8 luni de inchisoare pentru o conversatie pe Facebook!

Premiera in justitia britanica. O jurata a fost condamnata la 8 luni de inchisoare pentru ca a stat la taifas, pe Facebook, cu o acuzata, in timpul procesului acesteia. Si, din vorba in vorba, a ajuns sa-i dezvaluie detalii din timpul deliberarilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Joanne Frail a recunoscut in fata Inaltei curti din Londra ca a vorbit pe Facebook cu Jamie Sewart, o fosta acuzata. S-a intamplat anul trecut chiar in cursul procesului intentat femeii si partenerului ei pentru trafic de stupefiante. In afacere erau cam 6 milioane de lire sterline.

Pe masura ce procesul avansa, femeile s-au imprietenit in spatiul virtual si din mesaj in mesaj, jurata a inceput sa-i dezvaluie acuzatei cum merg deliberarile.

In cele din urma, Jamie Sewart a fost achitata, dar partenerul ei a primit sase ani de inchisoare pentru trafic de droguri. Acum a venit randul ei sa o compatimeasca pe fosta interlocutoare de pe Facebook, care va ajunge la inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu