marime text:

35 de ore de munca in folosul comunitati daca il injuri pe Nicolas Sarkozy si "bonus", pumni in figura

Un tanar retinut in mod violent pentru ca l-a insultat pe presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, in cursul unei vizite efectuate de acesta la periferia Parisului, a fost condamnat vineri la 35 de ore de munca in folosul comunitatii.
35 de ore de munca in folosul comunitati daca il injuri pe Nicolas Sarkozy si  bonus , pumni in figura
Tanarul de 21 de ani, dat in judecata pentru ultraj, i-a adresat cuvinte obscene lui Nicolas Sarkozy, pe care le-a recunoscut.
 
Procurorul tribunalului din Bobigny ceruse condamnarea tanarului la 210 ore de munca in folosul comunitatii. Suspectul risca maxim sase luni de inchisoare si o amenda de 7.500 de euro.
 
In cursul retinerii, tanarul a fost ranit, medicii afirmand ca va avea nevoie de noua zile pentru a se reface. "Are cateva rani, dar nu si fracturi", afirma surse judiciare. Potrivit avocatului sau, Saima Rasool, tanarul "are fata desfigurata, are o plaga la nivelul fetei si este pansat".
 
Tanarul, care nu are cazier judiciar, a fost retinut in gara Saint-Denis, intr-o suburbie situata in partea de nord a Parisului.
Nicolas Sarkozy era insotit de ministrul de Interne, Brice Hortefeux, intr-o vizita nocturna, neanuntata, in zone sensibile de la periferia capitalei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu