marime text:

15 ani de faradelegi in contul fratelui! Vinovatul in libertate, nevinovatul - la ancheta

Un francez a fost cel mai mare dusman al fratelui sau timp de 15 ani. In acest interval de timp a comis tot felul de faradelegi si cand era prins de politie se folosea de identitatea fratelui sau. Asa se face ca fratele nevinovat a fost anchetat permanent de politie. Vinovatul a fost, in sfarsit, a fost arestat luni, la Auxerre.
15 ani de faradelegi in contul fratelui! Vinovatul in libertate, nevinovatul - la ancheta
Patrice Griffaton s-a prezentat ca fiind Pascal ori de cate ori a avut de-a face cu autoritatile. Dupa un control rutier banal in 1995, barbatul s-a dat drept fratele sau si a comis o multitudine de infractiuni: trafic de droguri, exces de viteza, escrocherie, facturi neplatite, pentru care Pascal a fost anchetat in mod regulat de autoritati, de fiecare data trebuind sa lupte pentru a-si dovedi nevinovatia.
 
In acest context, barbatul de 38 de ani a fost pus sub acuzare, pentru furt de identitate, in octombrie 2008.
 
Aflat sub control judiciar, el nu s-a prezentat in 8 aprilie la instanta suprema din Auxerre, unde trebuia sa fie judecat. El a fost condamnat la patru ani de inchisoare, pe numele sau fiind emis un mandat de arestare. In sfarsit prins, el a fost plasat in detentie provizorie pana la 12 august, cand cazul sau urmeaza sa fie reexaminat deoarece a facut apel.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu