marime text:

1152 de ani de inchisoare - sentinta pentru ucigasul unui fotbalist american!

Willie Clark (26 de ani) a fost condamnat la inchisoare pe viata plus 1152 de ani pentru uciderea lui Darrent Williams, jucator de fotbal american la Denver Broncos. Chiar si dupa aflarea sentintei, Clark i-a zambit in fata mamei celui pe care l-a impuscat!
1152 de ani de inchisoare - sentinta pentru ucigasul unui fotbalist american!

Membru al unei gasti de infractori, Clark a fost eligibil pentru pedeapsa de peste 1000 de ani pentru ca avea multiple alte condamnari, incluzand aici si tentative de crima.

Clark a fost gasit vinovat pentru uciderea in 2007 a vedetei NFL la iesirea de la o petrecere de Anul Nou. Procurorii spun ca Willie Clark si alti membri ai gastii sale au devenit furiosi atunci cand au vazut tratamentul special de care aveau parte Williams si alti colegi ai sai de echipa.

Cand jucatorii lui Denver Broncos au parasit clubul si au vrut sa intre intr-o limuzina, Clark a trecut pe langa ei cu o alta masina si a lansat o ploaie de gloante spre fotbalisti, ucigandu-l pe Williams care a murit in bratele colegului sau Javon Walker.

Mama fotbalistului ucis i-a cerut lui Clark sa arate remuscari pentru cele facute, dar in schimb a gasit doar un zambet din partea condamnatului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu