marime text:

10 ani de inchisoare, atat risca un fost arbitru de la Cupa Mondiala, pentru trafic de droguri

Fostul arbitru ecuadorian Byron Moreno risca o pedeapsa cu inchisoarea de 10 ani, dupa ce a fost arestat, luni, pe aeroportul Kennedy din New York, pentru ca avea asupra sa sase kilograme de heroina, informeaza Datasport.
10 ani de inchisoare, atat risca un fost arbitru de la Cupa Mondiala, pentru trafic de droguri
Moreno a fost retinut fara a avea dreptul sa paraseasca arestul pe cautiune. Judecatorul antidrog ecuadorian Jorge Solorzano a declarat ca pentru o astfel de fapt, IN SUA, vinovatul primeste minim 10 ani de inchisoare.
 
Byron Moreno, in varsta de 41 de ani, care in acest moment era consulatat pentru un post de radio local, a fost numit de presa italiana "Bovina nedumerita" dupa ce "squadra azzurra" a fost eliminata in optimile de finala ale Cupei Mondiale din 2002. Italienii l-au acuzat pe Moreno ca la meciul cu reprezentativa Coreei de Sud nu a validat un gol marcat de Damiano Tommasi, ca l-a eliminat eronat pe Francesco Totti si a favorizat formatia asiatica.
 
In septembrie 2002, Byron Moreno a fost suspendat 20 de etape dupa un meci de campionat intre echipele Liga de Quito si Barcelona Guayaquil. In loc de sase minute de prelungire, el a acordat 12 minute, ajutand astfel echipa gazda sa inscrie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu