marime text:

VEZI metoda prin care zeci de oameni, amatori de masini ieftine, au fost pacaliti pe internet!

Daca sunteti la un pas sa bateti palma pentru o masina de ocazie cu o familie de pensionari romani stabiliti in Ungaria mai bine opriti-va acum. Este o inselatorie care a facut deja zeci de victime pe internet.
VEZI metoda prin care zeci de oameni, amatori de masini ieftine, au fost pacaliti pe internet!

Metoda folosita cu succes pe seama strainilor a ajuns sa le fie aplicata si amatorilor de chilipiruri de la noi. Hotii cer o suma drept garantie, insa reusesc sa puna mana pe bani fara sa mai livreze autoturismul.

Intr-o vreme cand toti ne uitam dupa afaceri bune si nu mai vrem sa cheltuim prea mult, infractorii incearca sa ne pacaleasca inventind tot soiul de oferte. Ultima: masini decente la preturi exagerat de mici, scoase la vanzare pe site-uri auto.

Cosmin Goran din Bucuresti este unul dintre cei care au dat peste anunturile fantoma. A reusit sa ia legatura cu asa-zisul vanzator doar prin email.

Dealtfel, toti cei care l-au abordat, doar prin e-mail, au primit acelasi raspuns: personajul se plange ca nu are semnal mobil, apoi propune o intalnire. Dupa ce organizeaza excursia si testarea masinii pune o conditie. 2.000 de euro pe care clientul sa ii trimita pe numele sau in orasul de destinatie.

Politistii sustin ca hotii reusesc sa puna mana pe bani cu un buletin fals.

Recomandari

- trimiteti bani doar celor pe care ii cunoasteti personal
- dezvaluiti detalii referitoare la tranzactie numai destinatarului
- nu trimiteti niciodata bani pentru plata unor taxe sau pentru achizitia de bunuri on-line.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu