marime text:

VEZI cum o femeie in crize de nervi a fost cat pe ce sa faca scrum un bloc intreg!

A fost o noapte de groaza pentru locatarii unui bloc din Brasov. Oamenii au fost evacuati cu zecile dupa ce un incediu violent a izbucnit intr-un apartament de la etajul noua.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.O vecina a provocat tot necazul, suparata ca pensia ei nu ii ajunge sa plateasca intretinerea, si apoi a plecat de acasa, sa nu vada ce lasa in urma.

Pompierii sunt siguri ca femeia invinuita de vecini a pus focul intentionat. Casa ei era plina de diluant, imprastiat peste tot. Probabil aprindera lui a provocat bubuiturile despre care vorbeau ingroziti locatarii. 

Daca imediat dupa izbucnirea flacarilor nimeni nu stia incotro a apucat-o femeia, acum ea a ajuns la Spitalul Judetean. Medicii ii ingrijesc arsurile de la piciaore, pentru ca probabil nu a apucat sa paraseasca locuinta foarte repede dupa ce a pus focul.

Este insa confuza si nu poate explica motivele gestului sau. Cu siguranta, insa, acum va avea probleme mai mari decat inainte de acest incindent.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu