marime text:

Venise in tara pentru sarbatorile de Pasti, dar a murit electrocutat la peste 100.000 de volti!

O fapta buna l-a dus intr-un final la moarte pe un tanar de 21 de ani, din Cluj. Baiatul a sfarsit ars de viu, dupa ce acceptase sa-l inlocuise pe fratele sau cateva ore la munca, dar intr-o clipa de neatentie, s-a electrocutat la peste 100.000 de volti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul lucra in Spania, dar a venit sa-si petreaca sarbatorile de Pasti alaturi de cei dragi. Anchetatorii spun ca fusese rugat de fratelui, angajat la un depozit de marfuri, sa-i tina locul cateva ore, pentru ca avea niste treburi de rezolvat. 

La un moment dat, insa, probabil din curiozitate, tanarul s-a ucat pe ceva si s-a apropiat periculos de tare de liniile de inalta tensiune. Din pacate pentru el, s-a format un arc electric, care l-a ucis pe loc. Ceilalti muncitori care l-au vazut in flacari au incercat ingroziti sa-l salveze, insa nu mai aveau ce face.

Trupul tanarului a fost transportat la IML pentru expertiza medico-legala. Intre timp, la fata locului au ajuns criminalistii si inspectorii de la protectia muncii. 

Cel mai probabil, adminsitratorul depozitului va fi tras la raspundere, pentru ca a lasat un strain intr-o zona unde nu aveau ce cauta decat angajatii carora li se facuse instructajul de protectie a muncii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu