marime text:

Vasile Blaga: "Israelieni spala bani in Romania si finanteaza retele teroriste si de crima organizata"

"Sunt cetateni israelieni care spala bani in Romania si ii folosesc apoi ca sa finanteze retelele teroriste si de crima organizata". Dezvaluirile ii apartin chiar ministrului de interne.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Acesta a semnat luni, cu omologul sau de la Tel Aviv, un protocol de cooperare. Cele doua tari urmeaza sa faca schimb de informatii, iar echipe mixte de politisti si jandarmi vor lucra impreuna pentru eliminarea gruparilor.

Desi pana acum nu a fost finalizat niciun dosar de acest gen, Vasile Blaga pare extrem de convins ca informatiile pe care le-a primit sunt corecte:

Vasile Blaga, ministru de interne: "Noi avem responsabilitati foarte mari in tot ceea ce inseamna finantarea terorismului, am discutat pe larg situatia cazinourilor din Romania si a spalarilor de bani prin cazinouri, aici fiind vorba de retele foarte vaste, capii lor fiind in puscarie, cei mai multi in Israel".

Reprezentantii romani ai patronilor israelieni de cazinouri din Bucuresti neaga vehement acuzatiile. Cu totii spun ca au afaceri serioase si ca si-au investit banii in lanturi internationale, cotate la bursa.

Acordul semnat luni, la care se va adauga si un protocol din toamna, presupune un schimb de informatii intre cele doua ministere. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu