marime text:

Vanzatorii de tepe profita de situatia din Japonia: au "inventat" aparatele anti-radiatii! CAMERA ASCUNSA

Dezastrul din Japonia, care a speriat o lume intreaga, este speculat fara jena, de oameni lipsiti de scupule. Internetul s-a umplut de anunturi prin care diverse personaje vand aparate anti-radiatii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Unii chiar se intrec pe ei. Se lauda, ca tin la distanta si energiile negative, si pe cele nucleare.

Primul comerciant a inventat o poveste, ca sa-i faca pe creduli sa dea 200 de euro pe aparat. Grav este ca nu-i singurul vanzator de bazaconii de pe piata. Un altul sustine ca produsul lui tine radiatia nucleara la 300 de metri distanta. Il tine in bucatarie.

Potrivit creatorului, obiectul a fost facut din pilitura de metal, foita de argint sau de aur, rasina si are in interior un cristal.

Specialistii in domeniu desfiinteaza fara drept de apel toate aceste aparate.

Chiar si dupa ce au aflat ca au fost filmati cu o camera ascunsa si ca expertii spun cat se poate de clar ca aparatele sunt inutile, cei doi comercianti sustin ca nu vor renunta la afacere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu