marime text:

Un student s-a sinucis sarind de la etajul 8 al unei universitati din Cluj

Un student al Universitatii "Babes-Bolyai" (UBB), in varsta de 20 de ani, a decedat, marti dimineata, dupa ce a cazut de la unul dintre etajele superioare ale unui camin din complexul studentesc Hasdeu, din Cluj-Napoca.
Un student s-a sinucis sarind de la etajul 8 al unei universitati din Cluj
Un echipaj SMURD a ajuns la fata locului, dar medicii nu au mai putut face nimic, tanarul fiind deja mort dupa ce s-a izbit de asfalt. Trupul acestuia a fost transportat la IML.
 
Comandantul Politiei municipiului Cluj-Napoca, comisar sef Marcel Bontidean, a declarat, marti ca politistii clujeni au declansat o ancheta pentru a afla circumstantele mortii studentului.
 
"Este vorba despre un student in anul I la UBB, din Dej, in varsta de 20 de ani, care a cazut de la etajul unui camin din Hasdeu. Politia a demarat o ancheta pentru a stabili circumstantele mortii studentului. Se vizioneaza casetele video ale camerelor de supraveghere din camin. Din primele cercetari reiese faptul ca tanarul a ajuns la camin in jurul orei 5.00 dimineata, dupa care s-ar fi aruncat de la etaj. A trimis inainte un mesaj parintilor prin sms prin care isi cerea iertare. Se pare ca este vorba despre o sinucidere", a spus Bontidean.
 
Incidentul a avut loc in Caminul nr. 16 din Complexul Studentesc Hasdeu.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu