marime text:

Un profesor de fitness a incercat sa se sinucida, dupa ce a fost parasit de sotie si copil!

Parasit de sotie si copil, un antrenor de fitness in varsta de 43 de ani, din judetul Alba, nu a mai vazut niciun viitor pentru el si si-a dorit cu disperare sa moara. Destinul a avut insa alte planuri cu el si a fost salvat in ultima clipa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Desi barbatul divortase in urma cu 8 ani de sotia sa, au ramas totusi sa locuiasca impreuna. Asta pana in urma cu doua saptamani, cand s-au certat foarte rau, iar el s-a mutat in sala de sport  pe care o inchiriase in incinta unei fabrici.

Luni noapte s-a asigurat ca va umple de fum camera in care dormea si dimineata, muncitorii care au venit la primul schimb l-au gasit semiconstient. Au anuntat imediat autoritatile, dar si acestora le-a fost greu sa-l ia pe om de acolo. Isi revenise intre timp si a refuzat sa mearga la spital. Dar in cele din urma a fost luat cu forta si dus la sectia de Psihiatrie a spitalului din Alba Iulia.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu