marime text:

Un pompier si un comerciant au murit in incendiul izbucnit la Dragonul Rosu

Incendiu urias la unul dintre cele mai mari en-grosuri de langa Bucuresti. Un pompier a murit miercuri dimineata si alti sapte au fost raniti usor in lupta cu focul care a cuprins o hala metalica si a distrus marfa si standurile a sute de comercianti. In zona s-a ridicat o coloana uriasa de fum, care putea fi vazuta de la cativa kilometri. Depozitele invecinate au fost de asemenea in pericol, pentru ca flacarile amenintau sa se extinda in orice clipa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE: Unul dintre proprietarii marfurilor aflate in depozitele ce au ars a murit intoxicat cu fum. Barbatul chinez incerca sa-si salveze marfa.

Incendiul a izbucnit in jurul orei 4.00, in standurile complexului comercial Dragonul Rosu, situat in afara Capitalei. Flacarile s-au intins in aproape 1.000 de metri patrati. Pompierii au luptat inca din primele momente cu urgia, dar aveau de-a face cu un  foc violent, intretinut de materiale inflamabile.

Iar incendiul a facut, mai apoi, si primele victime. Dupa ore de lupta cu focul, unul dintre pompieri a fost strivit sub o grinda metalica. Baiatul incerca sa-si salveze colegul. Alti sapte pompieri au ajuns la spital, fie pentru ca suferisera arsuri, fie pentru ca inhalasera fum toxic. Din fericire, cu totii sunt in afara de orice pericol. Doar doi au ramas sub supravegherea medicilor.

In acest timp, focul continua sa topeasca hala metalica. Peste 100 de pompieri si 30 de masini cu apa si spuma au continuat interventia. In jurul lor, sute de oameni, proprietari ai marfii din standurile Dragonului Rosu, plangeau privind dezastrul.

Pentru proprietarii en-grosului, situtia nu este la fel de grava - halele sunt asigurate

Unii oameni au reusit sa stranga din marfa la care flacarile nu au ajuns. Au scos-o repede in strada , bucurosi ca nu au pierdut totul in foc. Multi abia platisera chiria in avans pentru luna care urmeaza si adusesera marfa noua. Acum, sunt disperati si in plus, banuitori.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu