marime text:

Un copil de 13 ani a trecut pe langa moarte, dupa ce niste cioburi erau sa-i sectioneze jugulara!

O joaca de copii a fost cat pe ce sa se transforme intr-o tragedie. Un baiat de 13 ani din Galati a ajuns miercuri la spital, dupa ce a fost lovit in cap de un geam.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pustiul cobora scara care duce pe acoperisul blocului, cand o bucata din fereastra veche a luminatorului, manevrata de un vecin, s-a desprins si l-a taiat adanc pe frunte.

Martorii povestesc ca mai multi copii se urcasera pe bloc si se jucau cu o minge, iar asta l-a enervat pe unul dintre locatarii de la ultimul etaj. S-a dus dupa ei si le-a cerut sa coboare.

Copiii au pornit pe rand spre etajele inferioare, iar ultimul s-a nimerit pe scara baiatul de 13 ani. In timp ce el cobora, vecinul nervos a vrut sa inchida fereastra veche si atunci s-a intamplat accidentul. Medicii spun ca numai o minune a facut ca baiatul sa nu-si piarda viata, pentru ca cioburile ar fi putut sa-i sectioneze jugulara.

Vecinii s-au speriat cand au auzit bubuitura, dar nu sunt surprinsi de cele intamplate. Ferestrele de pe acoperisul blocului sunt vechi si orice miscare brusca le poate face tandari.

Mama copilului nu a facut plangere la politie impotriva vecinului sau, pentru ca si-a dat seama ca omul nu a facut manevra intentionat.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu