marime text:

O fetita de 1 an a ars de vie in casa! Mama lui era la spital, unde nascuse

E cea mai neagra zi pentru doi parinti din orasul Onesti, care si-au pierdut fetita de un an si opt luni in flacari si vegheaza acum la capataiului fiului lor, acoperit de arsuri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei mici erau in grija fratelui lor de 15 ani, cand flacarile pornite de la un resou improvizat au umplut incaperea. Din pacate pentru fetita, pompierii n-au mai putut face nimic.

Incendiul s-a produs la parterul unui bloc de garsoniere, in jurul orei 5.00. Cei trei copii ramasesera singuri acasa, dupa ce tatal plecase la munca, iar mama era in spital. Abia nascuse in urma cu o saptamana.

Baiatul de 15 ani a fost cel care a simtit fumul si intai a strigat dupa ajutor de la fereastra, apoi a dat fuga la vecini.

Fetita cea mica dormea in acelasi pat cu fratii ei, dar vecinii n-au reusit sa ajunga la ea inaintea flacarilor. Pompierii au reusit sa-l scoata din locuinta doar pe copilul de 8 ani, care era inconstient, langa pat.

Drama i-a socat pe locatarii blocului de garsoniere, care stiau ca parintii isi iubeau enorm copiii.

Locatarii se tem acum ca tragedia sa nu se repete si in alte familii, din moment ce aproape toti se incalzesc cu resouri improvizate, dupa ce au fost debransati de la caldura, din cauza datoriilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu