marime text:

Un copil care a cazut de la etajul 4 a scapat doar cu un cucui si un deget rupt!

O joaca periculoasa, exersata zilnic de multi copii, putea sa-l omoare pe un baiat de 10 ani, din Brasov. A alunecat de la etaluj patru printre scarile interioare ale blocului si a avut norocul imens sa aterizeze pe o cutie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand mama lui a ajuns innebunita de spaima langa el, baiatul se gandea mai degraba la pedeapsa care il astepta, decat la ranile superficiale cu care s-a ales: un cucui si un deget rupt.

Pe Liviu il cunoaste toata lumea din bloc drept un copil energic si vesel. Se grabea sa joace fotbal si se pregatea sa coboare scarile cum facea de obicei, alunecand pe balustrada.

Medicii s-au mirat cand au vazut ca baiatul s-a ranit doar usor in urma impactului. Chiar marti, spun ei, poate pleca acasa si apoi direct la joaca.

Norocul lui Liviu tine si de faptul ca spatiul dintre scarile intrerioare, printre care a cazut, este destul de mare. Astfel, in plonjon, nu s-a lovit de barele de metal. Iar cand a aterizat pe cutia mare acoperita cu tabla, elasticitatea foii de metal i-a atenuat mult impactul. Altfel, lucrurile putea sta mult mai tragic.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu