marime text:

Un barman care urma sa se casatoreasca s-a sinucis din cauza datoriilor la jocurile de noroc!

Un barbat in varsta de 36 de ani, din Titu, Dambovita, si-a pus capat zilelor, chiar la locul de munca. Un cunoscut l-a gasit fara suflare in barul din centrul orasului, iar medicii de pe ambulanta spun ca era deja decedat de 12 ore.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Iubita barmanului nu-si revine, de cand a aflat ca omul cu care urma sa se casatoreasca si-a pus capat zilelor. Alarmata ca nu-l mai vazuse de ceasuri bune si nici nu-i raspundea la telefon, femeia l-a rugat pe un cunoscut sa mearga la bar, sa vada ce se intampla.

Familia barbatului nu intelege ce l-a impins sa faca un asemenea gest. Sunt insa unii care cred ca sfarsitul barbatului ar avea legatura cu jocurile de noroc.

Cunoscutii sunt socati, pentru ca barbatul nu s-a plans niciodata ca ar avea datorii si nu stiau ca ar fi cazut in patima jocurilor de noroc. Se pare insa ca acesta se indatorase, fara stirea familiei si cand si-a dat seama ca nu are cum sa plateasca, a ales sa-si puna capat zilelor. Si asta cu toate ca urma sa se casatoreasca in curand, chiar cu fiica patronului de la barul unde era angajat. Nici in biletul de adio nu a lasat vreo explicatie, ci doar si-a cerut iertare de la cei dragi.

Politistii au deschis o ancheta si incearca sa afle motivele care l-ar fi putut determina sa-si ia zilele.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu