marime text:

Un barbat aproape de FALIMENT dupa ce i-a fost furata identitatea!

Actul de identitate este la fel de important ca un certificat de nastere. Tineti documentul numai in locuri sigure si, pe cat posibil, nu lasati la intimplare copii ale buletinului! In caz contrar, datele dumneavoastra ar putea sa ajunga pe mainile unor infractori.
Un barbat aproape de FALIMENT dupa ce i-a fost furata identitatea!

El este Lucian Mihai Nazarie. Iar acesta este barbatul care i-a furat identitatea. Datele de pe cele doua buletine sunt ale primului. Doar fotografia face diferenta intre fals si original.

Cel care a copiat ilegal documentul s-a folosit de el ca sa infiinteze o firma pe care a cumparat in leasing 14 masini si a incheiat contracte la o companie de telefonie mobila.  A falimentat afacerea dupa care a disparut. Adevaratul Lucian Nazarie a aflat de toate aceste lucruri cand acasa au inceput sa vina initial somatii de plata, apoi recuperatorii.

Dupa luni de zile in care a batut pe la portile diverselor institutii explicand ca nu el a semnat toate contractele, omul a fost lasat in pace. Cand lucrurile pareau au revenit la normal, o noua hartie a venit de la Fisc. 

Doar statul roman nu a inteles ca omului i-a fost furata identitatea. In baza unei hotarari judecatoresti, Fiscul il va executa silit pe Lucian Nazarie pentru suma de 170 de mii de lei reprezentand datorii pe care firma infiintata de suspect le-a lasat in urma.

Intrebarea este cum de s-au furat datele daca proprietarul buletinului sustine ca nu l-a pierdut sau ratacit vreodata. Probabil totul a plecat de la o copie lasata undeva. Cu alte cuvinte, aveti mare grija ce faceti cu actele daca tineti la linistea dumneavoastra.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu