marime text:

Un barbat dat disparut a fost gasit mort. S-a spanzurat, convins ca cineva ii vrea raul!

Cele mai intunecate ganduri au devenit realitate pentru doi parinti  din judetul Cluj, care asteptau cu inima cat un purice vesti despre fiul lor, disparut in urma cu o luna. Barbatul, care lucra ca cioban, a fost gasit spanzurat in padurea de langa stana.  Daca si-a luat zilele, spun apropiatii lui, a facut-o de teama.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu cateva saptamini inainte sa dispara, barbatul fusese la un targ de oierit in zona Sibiului. S-a intors de acolo complet schimbat: se temea si de umbra lui si le-a spus apropiatilor ca cineva il urmarise pe drumul de intoarcere. Era convins ca cineva ii voia raul.

Chiar daca nu au gasit un bilet de adio, iar circumstantele ce au precedat disparitia sunt ciudate, anchetatorii spun ca nu exista dubii, iar ciobanul si-a pus capat zilelor. Probabil n-a mai putut rezista la presiunea ca cineva i-ar vrea raul.

Poate nimeni nu va afla vreodata daca temerile lui erau doar niste inchipuiri sau aveau intr-adevar o baza reala. Ciudat este ca trupul a fost gasit atat de aproape de stana, intr-un loc unde fusese cautat saptamani in sir de rude si politisti. Este posibil sa fi ratacit cine stie pe unde in acele zile si sa fi revenit in acelasi loc, ca sa-si puna capat vietii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu