marime text:

Un barbat a murit dupa ce a fost strivit in cabina unui tractor!

Clipe de groaza intr-o padure din Caras-Severin. Pompierii s-au chinuit cinci ore sa ii scoata pe cei doi de sub cabina strivita. Din pacate barbatul care conducea tractorul nu a mai putut fi salvat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia isi rugase vecinul sa-i aduca niste lemne de la padure, cu tractorul. Dupa un prim transport, s-au intors sa ia si crengile ramase. Intre timp insa a inceput sa ploua, iar drumul a devenit foarte alunecos.
 
Cu putin inainte sa iasa dintre copaci, tractorul a scapat de sub control si a luat-o la vale. Fiul femeii a apucat sa sara, dar ea si vecinul - au ramas prinsi in cabina strivita. Baiatul a dat alarma, si in scurt timp dealul s-a umplut de localnici.
 
Oamenii au descarcat tractorul, au incercat sa-l ridice, si au sapat cu mainile goale in jurul lui.

Doar cu ajutorul pompierilor, si dupa cinci ore de chin, femeia a fost scoasa din cabina, si dusa de urgenta la spital. O jumatate de ora mai tarziu a fost scos si tractoristul, insa pentru el nu s-a mai putut face nimic.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu