marime text:

Un barbat a cazut de pe stancile de la cascada Urlatoarea! Salvarea lui, cursa contra cronometru

Muntele nu este la fel de ingaduitor cu cei care nu respecta regulile. Un turist de 34 de ani a urcat pe stancile de la cascada Urlatoarea din Busteni, ca sa faca o poza la inaltime.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dar a alunecat si a cazut de la 4 metri in apa rece ca gheata. Ambulanta l-a transportat de urgenta la spitalul din Campina. Are mai multe rani, dar viata lui nu mai este in pericol, spun medicii.

Intr-un suflet au venit salvamontistii si medicii de la Ambulanta la turistul ranit. S-au mirat ca respira. In cadere a "sters" pur si simplu bucata de stanca si avea toate sansele sa-i fie atinsa artera femurala, spun specialistii. L-au observat imediat turistii din zona si l-au scos din apa care nu avea mai mult de un grad. Daca nu primea in secunda doi primul ajutor, intra in soc hipotermic.

Desi escaladarea peretelui este strict interzisa, turistii parca nu pot rezista tentatiei de a trai "intens". Vor sa faca fotografii la inaltime cu orice pret.

Barbatul a fost transportat la spitalul din Campina si dus direct in sala de operatie.

Ramane valabil avertismentul salvamontistilor: priviti cascada Urlatoarea, fotografiati-o, dar nu treceti de balustradele de protectie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu