marime text:

Trupurile a doua surori de 2 si 4 ani gasite carbonizate, dupa ce mama le-a lasat singure acasa

Lovitura dureroara pentru doi parinti din Iasi care au tinut cu dintii de cei patru copii ai lor cand statul a vrut sa-i ia, dar acum si-au pierdut doua fetite in foc. Copilele, una de nici doi ani si alta de patru, au ramas singure acasa luni dimineata si cand mama lor s-a intors, le-a gasit carbonizate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mama fetitelor a plecat in zori sa-l duca la scoala pe fratele lor mai mare, iar tatal s-a dus sa munceasca pentru Primarie, pentru venitul minim garantat.

Pompierii cred ca jarul a sarit din soba care nu avea nici o usa, pentru ca parintii au pus pe foc cateva pungi de plastic. Materialul a scos un fum toxic, care le-a ametit pe cele doua fetite si le-a adus intr-o stare vecina cu inconstienta.

Apoi, s-au aprins niste coceni care erau pe jos in camera si flacarile au ajuns pana la patul copilelor.

Politia si Protectia Copilului au deschis anchete in acest caz. Parintii ar putea fi trasi la raspundere pentru sfarsitul fetelor, mai ales ca asistentii sociali au vrut in trecut sa-i duca in orfelinat pe cei patru copii ai familiei, dar adultii au refuzat.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu