marime text:

Trupul romanului ucis in misiunea ONU din Afganistan, adus acasa

Romanul ucis in misiunea ONU din Afganistan se intoarce acasa pentru totdeauna! Trupul barbatului va fi repatriat luni si inmormantat apoi in localitatea Izvoarele Sucevei, unde a crescut.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cativa membri ai familiei au pornit spre Bucuresti ca sa-l intampine pentru ultima data.

Expertul Filaret Motco, in varsta de 43 de ani, a fost omorat impreuna cu patru colegi intr-un sangeros atac impotriva obiectivului Natiunilor Unite.

"Ar fi trebuit sa fie ultima sa misiune in Afganistan, dupa o cariera internationala impresionanta", isi aminteste mama lui Filaret. Si asa a si fost.

Filaret vorbea saptamanal cu cei dragi. Ii suna sa le auda vocea. Le spunea mereu ca este bine si ca se va intoarce curand acasa, la Izvoarele Sucevei. Sora lui Filaret, Maria Marusiac isi aminteste ca de fiecare data suna inainte sa ajunga, rugand-o sa-i gateasca.

In ultimii 11 ani, Filaret Motco a acumulat o experienta impresionanta in serviciul organizatiilor internationale. A avut misiuni la OSCE si ONU.

Cariera sa a fost curmata cand o manifestatie anti-americana a degenerat intr-un atac sangeros impotriva unui obiectiv ONU. Agentiile de presa au vehiculat informatia ca romanul ar fi fost decapitat, insa guvernatorul provinciei a dezmintit informatia.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu