marime text:

Tragedie cumplita! Copil de 9 ani, inghitit de apele unui lac

Zdrobita de suferinta, o femeie din Curtea de Arges isi plange fiul, care s-a inecat marti seara in lacul de langa oras. Baiatul de 9 ani i-a cerut sa-l lase la joaca pe malul unui lac. Dupa 20 de minute, ea si bunicii aflau teribila veste.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vecinii au pornit imediat dupa el, pana sa vina pompierii, dar nimeni nu l-a putut gasi vreme de doua ore. Zeci de oameni s-au mobilizat in cateva minute pentru salvarea lui Andrei. Au incercuit lacul cautandu-l cu privirea pe baiat.

Unul dintre barbati l-a zarit in cele din urma, dupa ce s-a urcat intr-un copac. Omul le-a indicat locul pompierilor si l-au adus pe baiat la mal. Era insa fara puls.Oricat s-a straduit un echipaj al ambulantei, viata nu s-a mai intors in trupul copilului.

Copilul provenea dintr-o familie saraca si mai avea trei frati. Cand a primit vestea, mama copilului a lesinat. N-are nici macar posibilitati sa-l ingroape cum se cuvine, caci este somera si abia-si duce traiul alaturi de ceilalti trei copii parasiti de tata.

Andrei era un baietel cuminte, invata bine si toate rudele sperau ca se va realiza in viata.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu