marime text:

Tatal a doi copii se zbate intre viata si moarte, dupa un accident de munca ingrozitor

Scene ingrozitoare la o balastiera de pe malul Jiului. Un barbat de 35 de ani a fost strivit de un cilindru care invartea o banda transportoare plina cu bolovani. Omul a fost dus la spital in stare extrem de grava si medicii nu pot spune inca daca scapa sau nu.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul se angajase de doar doua saptamani la firma respectiva. Era bucuros ca are in sfarsit un loc de munca, mai cu seama ca este singurul intretinator al familiei sale. Din pacate acum, viata lui atarna de un fir de par.

Colegii spun ca tanarul nu avea ce sa caute in acel loc. Fusese angajat de curand ca sudor si nu avea de ce sa se afla in apropierea benzii transportoare. Cand l-au vazut strivit de cilindrul utilajului, colegii lui au inlemnit. Au taiat imediat banda care transporta bolovani, pentru a-l putea elibera din stransoare si au sunat disperati la 112. Cand l-au preluat medicii, omul era mai mult mort decat viu.

Pentru ca starea ranitului era foarte grava, medicii din Targu Jiu au hotarat sa-l tranfere la o clinica din Craiova.

Din pacate, medicii ii dau putine sanse tanarului si chiar daca va supravietui, va ramane cu sechele serioase. Acasa il asteapta doi copii, de 10 si 13 ani.

Inspectorii de munca au deschis intre timp o ancheta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu