marime text:

Tanar de 20 de ani gasit spanzurat de tata. VEZI ce l-a impins la gestul extrem

Intre pasiunea pentru muzica si iubita lui, un tanar de 20 de ani din Timisoara a ales-o pe prima, dar a ajuns sa regrete atat de mult asta incat s-a omoarat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fata il parasise si cum nu reusea sa o convinga sa il primeasca inapoi a vazut in moarte singura solutie. Tatal sau, care doar pe el il avea, l-a gasit spanzurat.

Tatal baiatului spune cu lacrimi in ochi ca si-a vazut fiul macinat de suferinta de cand prietena lui l-a parasit. S-au indepartat dupa ce baiatul prinsese gustul cluburilor de noapte. Incepuse sa mixeze muzica si visa sa ajunga DJ.

Vecinii lui Roland si-l amintesc drept un baiat linistit, care si-a vazut tot timpul de treburile lui. Stiau si de iubirea pe care i-o purta fetei, alaturi de care crescuse practic si vazusera cat de tare il afectase departirea.

Parintii lui Roland sunt ingenunchiati de durere. Era singurul lor copil. Le-a dat emotii si in urma cu cateva luni cand a incercat sa se sinucida, dar acum si-a dus nebunia pana la capat.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu