marime text:

Suparat pe propriul penis, un barbat a ordonat: "Sa i se taie capul!"

Il chinuia de ani de zile si pentru ca tot a ajuns la 82 de ani si nu-i mai folosea la mare lucru, un barbat a decis: "Lasa ca-ti tai eu gatul!". Galateanul n-a comis vreo crima, asa cum s-ar crede, ci si-a taiat "decapitat" penisul. Il durea grozav din cauza bolii. L-a gasit nevasta zvarcolindu-se de durere in curte si a chemat salvarea.
Suparat pe propriul penis, un barbat a ordonat: Sa i se taie capul!

Batranul avea probleme cu prostata de ani de zile si nu mai suporta durerile de mult. A incercat diferite tratamente si parca niciun medicament nu-l mai putea linisti: „Ma durea de nu mai puteam. De ciuda, am zis: lasa ca-ti tai eu gatul!".

Medicii de la ambulanta l-au gasit in stare foarte grava. Domnica Ursu, medic la Serviciul de Ambulanta Galati: "Era in soc hemoragic,s-au instituit masurile de prim ajutor si a fost transportat la spital. Organul amputat a fost transportat impreuna cu pacientul."

Din pacate, barbatul de 82 de ani va fi obligat sa traiasca de acum incolo cu un furtun amplasat in locul in care avea "mandretea". Chiar daca medicii de la ambulanta le-au dus celor de la spital penisul barbatului, pastrat bine la rece, chirurgii nu au mai putut sa-l reimplanteze.

Batranul nu a scapat de durere, pentru ca acum trece prin momente destul de grele. Suporta crizele doar cu ajutorul calmantelor si va ramane internat la terapie intensiva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu