marime text:

Stelistii au adus haosul pe stadionul Rapidului! 400 de suporteri au ajuns la sectiile de politie

Stelistii au oprit joi seara Rapidul in halta infrantilor si i-au lasat pe giulesteni fara biletul pentru semifinala Cupei Romaniei. Suporterii veniti din Ghencea sa-i sustina au jucat insa intr-alt meci, din care jandarmii i-au eliminat pana la unul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Galeria Stelei a adus haosul pe stadion si-a fortat arbitrul sa intrerupa partida. Huliganii au aflat rezultatul din teren la sectiile de politie, iar cativa dintre ei la spital, unde primeau ingrijiri, ca niste jalnici gladiatori.

Nici nu a inceput bine meciul pe stadionul din Giulesti, ca suporterii stelisti au aprins torte si au aruncat cu petarde in stanga si in dreapta. Cand au vazut ca terenul de joc este acoperit de fum, iar tribuna oficiala, unde se aflau si copii, devenise tinta fanilor nervosi, jandarmii au decis ca huliganii trebuie sa plece.

Militarii au evacuat toata galeria echipei din Ghencea. Pe suporterii mai indaratnici i-au luat de-a dreptul pe sus. In invalmaseala, sapte dintre sustinatorii Stelei s-au ales cu fracturi. Ambulantele SMURD i-au dus, pe rand, la spital.

In timp ce echipajele medicale preluau ranitii, pompierii se straduiau sa stinga incendiul izbucnit in tribuna stelistilor. De la scaunele de-acolo, focul se extinsese si in zona rezervata rapidistilor.

Aproape 400 de stelisti au vazut a doua repriza a meciului de la sectiile de politie, unde au fost identificati si li s-au luat amprente. Dupa ce jandarmii vor viziona imaginile de pe camerele de supraveghere, puse la dispozitie de organizatori, vor veni si sanctiunile - amenzi sau chiar dosare penale pentru cei care au folosit torte si petarde in timpul meciului. Unii dintre ei risca sa primeasca interdictie de a mai intra pe stadion, un an sau chiar doi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu