marime text:

Soti evacuati din casa pentru care au muncit o viata, pentru ca nu-si mai pot plati ratele la banca

Un imprumut si o afacere ruinata de criza au adus la disperare o familie din Brasov. Oamenii s-au trezit la poarta cu executorul judecatoresc, venit sa-i dea afara din casa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Proprietarului i s-a facut rau si a ajuns la spital. Dar, desi risca un infarct, a refuzat sa se interneze. Prefera sa moara in fata casei pentru care a muncit toata viata si nu accepta ca a pierdut-o.

Acum patru ani sotii Tunaru au imprumutat de la banca 50.000 de euro ca sa-si dezvolte afacerea. Au girat cu propria casa, dar au venit vremuri grele si au intrat in insolventa. Acum banca ii executa silit.

Membrii familiei Tunaru au muncit pana la epuizare pentru farmacia lor care mergea la inceput foarte bine. Au modernizat-o si sperau sa se extinda. La vremea cand au luat creditul, nimic nu anunta ca va veni criza.

Dar vanzarile au inceput sa mearga tot mai greu, iar banii pe retetele compensate veneau tot mai tarziu. Asa au ajuns oamenii sa nu mai poata achita la timp ratele la banca. Ca sa-si recupereze banii, creditorul a vandut casa iar oamenii au ramas acum in drum.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu