marime text:

Sot betiv si fara serviciu - motiv suficient pentru o femeie sa-si puna streangul la gat

O decizie greu de inteles a luat o tanara mama din judetul Iasi, care si-a lasat copilul de 10 ani singur, in grija unui tata care nici cu ea nu a avut nicio zi buna. Femeia de 27 de ani a incercat sa-l aduca pe drumul cel bun, dar pana la urma greutatile au invins-o si s-a omorat.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Drama este cu atat mai mare cu cat chiar baiatul de 10 ani al femeii a descoperit tabloul de groaza, in gradina din spatele casei. Copilul a fugit intr-un suflet, sa-si anunte bunica ca mama lui s-a spanzurat.

Rudele tinerei care ii stiau necazurile spun ca pur si simplu nu mai vedea nici o iesire. Ba chiar mai incercase sa isi ia viata si in trecut.

De fiecare data, atat parintii cat si vecinii au incercat sa-i inlature gandurile negre. Cel care ar fi trebuit sa fie primul care sa o sustina pe tanara - sotul ei, a ramas insa nepasator la tot calvarul. A continuat sa bea si sa nu-I pese daca au ce pune pe masa. In plus, cand femeia ii facea reprosuri, o mai si lovea.

Coplesiti de tragedie, parintii tinerei decedate spun ca vor face acum demersurile necesare pentru a-l infia pe nepotul ramas fara mama. 

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu