marime text:

Sorina Placinta ii gaseste scuze fiului acuzat de tentativa de omor: Poate a fost legitima aparare!

Senatorul PDL Sorina Placinta, mama tanarului acuzat ca si-a batut iubita in plina strada si, mai mult decat atat, l-ar fi calcat cu masina pe un barbat care a intervenit in apararea fetei, vine cu o varianta suprinzatoare despre ce s-a intamplat.
Sorina Placinta ii gaseste scuze fiului acuzat de tentativa de omor: Poate a fost legitima aparare!

Intr-un comunicat de presa dat publicitatii marti, Sorina Placinta precizeaza ca fiul ei este un tanar responsabil si sugereaza ca el ar fi actionat in legitima aparare.

Referitor la incidentul din 6 decembrie, a.c., in care a fost implicat fiul meu, Andrei Razvan Placinta, doresc sa fac precizarile cuvenite pentru o informare corecta a opiniei publice.

Andrei Razvan este un tanar responsabil, de 20 de ani.

In cazul in care vor fi demonstrate informatiile prezentate public, el va raspunde pentru ceea ce s-a intamplat. Doar ancheta institutiilor abilitate poate stabili daca el a actionat in legitima aparare, sau a comis o greseala.

Cred in justitie, cred in principiul ca legea se aplica tuturor, cu aceeasi unitate de masura. Crezul meu in acest principiu reprezinta singura mea implicare politica in acest incident.

Un golan, fiu de senator - Placinta Jr si-a batut prietena si a calcat un om cu masina!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu