marime text:

SOCUL vietii lui! Un baiat de 10 ani si-a gasit fratele mai mare spanzurat

Ce-a putut fi in mintea unui copil de 16 ani, din judetul Bacau, care a decis sa-si ia viata? Aceasta intrebare ii framanta acum pe parintii lui care l-au iubit mai mult decat pe ei insisi. Si aveau si de ce...
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa spusele cunoscutilor si ale colegilor de scoala, baiatul era cuminte si bun la invatura si nu a avut niciodata vreo problema deosebita.

Abia intors de la scoala, baiatul a disparut dintr-o data din casa fara sa spuna un cuvant. Parintii lui erau la serviciu, dar bunica l-a trimis pe fratele lui mai mic sa-l caute. El a fost cel care a dat apoi vestea nenorocirii.

Parintii baietilor sunt oameni simpli, care au mucit toata viata doar pentru ei. Desi au venituri modeste - mama e vanzatoare, iar tatal agent de paza - din putinul pe care il au, i-au facut totusi baiatului o petrecere acum 3 saptamani, cand a implinit 16 ani. Nici atunci si nici in ultimele zile nu a lasat pe nimeni sa vada ca se gandea la moarte.

Cand si-a gasit fratele fara viata, bietul baiat de 10 ani nici n-a inteles prea bine ce se intamplase. Bunica lui a chemat insa salvarea, sperand pana in ultimul moment ca cineva ii va salva nepotul. Din pacate, era mort de o ora deja.

Adolescentul a luat cu el in mormant motivul care l-a facut sa comita un asemnea gest.

Politistii vor continua ancheta in acest caz, incercand sa le dea totusi parintilor indurerati niste raspunsuri.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu