marime text:

S-a spanzurat dupa ce a aflat ca a crescut copilul pe care sotia l-a facut cu un vecin!

Innebunit de gandul ca a crescut si a iubit un copil care nu era al lui, un agent de la Penitenciarul Colibasi si-a pus capat zilelor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



A lasat in urma o poveste de viata sfasietoare: si-a pierdut familia, dupa ce sotia a decis sa-l paraseasca luand cu ea si copilul despre care il lasase sa creada ca este al lui.

Despartirea a fost mult prea grea pentru barbat, care a ajuns sa-si ia zilele intr-un parc din Targoviste.

Daniel Viorel Petre era agent sef principal la Penitenciarul Colibasi. Era despartit de sotia sa de mai bine de un si traia o drama greu de descris.

Atunci cand baietelul cuplului a fost suspectat de o boala grava, barbatul a auzit-o pe sotia lui spunandu-i medicului ca barbatul nu-i poate dona sange deoarece... nu este tatal copilului. Omul a cerut un test de paternitate si rezultatul l-a doborat.

Sotia a recunoscut ca a facut copilul cu un vecin, dar agentul inca isi dorea sa ramana in aceasta casnicie pentru copilul pe care il iubea enorm, chiar daca nu era al lui. Totusi femeia a fost cea care a cerut divortul si l-a luat pe copil cu ea. In final, barbatul a clacat pur si simplu si si-a luat viata.

Criminalistii au gasit asupra barbatului un bilet de adio in care isi ruga familia sa-l ierte si in special isi indemna rudele sa aiba grija de mama lui.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu